Tosya Ziraat Odası

ZOBİS
Tosya Ziraat Odası > Haberler > Tosya Ziraat Odası Başkanlığında bir çiftçi toplantısı düzenlendi.

Tosya Ziraat Odası Başkanlığında bir çiftçi toplantısı düzenlendi.

Tosya Ziraat Odası- Tarımsal Danışmanlık Merkezimiz tarafından,2018 yılının son gününde muhtarlar,üyelerimiz ve sözleşmeli çiftçilerimize yönelik, TARSİM sigortaları ve güncel konularda bilgi verilmek üzere, Tosya Ziraat Odası Başkanlığında bir çiftçi toplantısı düzenlendi.31.12.2018 tarihinde saat 13.00 da yapılan toplantıya SEGEM sigorta uzmanı Bünyamin KARACAN da katıldı.KARACAN Tarsim Uygulamaları hakkında çiftçilerimize bilgiler verdi.Hayvancılık Tarım Danışmanımız, Mustafa YİĞİT de  güncel konularda muhtarlar ve sözleşmeli çiftçilerimize bilgiler verdi.20 kişinin katıldığı toplantı,Ziraat Odası Başkanı Ahmet AKDİKEN tarafından yapılan konuşmayla sona erdi.