Tosya Ziraat Odası

Tosya Ziraat Odası > Tarihçe

Tarihçe

05.01.1963 yılında  mutaflar çarşısı no: 36 da bir yer kiralayarak, 6964 sayılı Türkiye Ziraat Odası Birliği kanun ve nizamnamesine uygun olarak Tosya Ziraat Odası kurulmuştur. Geçmiş ten günümüze başkanlarımız Sıtkı BÜYÜKDEĞERLİ, MahmutBAMYACI, Yaşar ÖZKUZUÇU, Mehmet BÜYÜKKAVAS, Münür DOĞRU, Ali SARIKAYALI ve halen devam etmekte olan Ahmet AKDİKEN dir. Başkan AKDİKEN 2011 de göreve gelmiştir. Odamız ibni selim mahallesi Belediye Modern Çarşı kat: 2 No:214 Hizmet vermektedir. Odamızın bulunduğu bina 2003 yılında satın alınmıştır. Odamızın Tarım Yayım ve Danışmanlık Hizmetini Yürüttüğü ofisimiz Cumhuriyet Mahallesi Kore Gazileri Caddesi No: 15/1 Adresinde bulunmaktadır. Tarım Yayım ve Danışmanlık Ofisimizin binası 2013 yılında satın alınmıştır.